• +36 20 3 724 727
  • eskuvo@bakoszoltan.hu
  • Nyíregyháza, Magyarország

Kit, miért?

Kit és miért? Érdekes egy kérdés igaz?


Most éppen a szolgáltató társakról lenne szó pár mondatban.

Zajlik az életetekben a esküvő szervezése, azt sem tudjátok kit válasszatok. Ki lenne a megfelelő Nektek? Ki lenne a legjobb a násznépnek?

Lehet ezt most érdekes lesz olvasni és még így nem gondoltatok bele, mert mindenki azt mondja ez a “Ti napotok”. Ez igaz is, de valahol ez Nektek a “munkanapotok”, hiszen mint egy előadás során szerepeltek egy kisebb nagyobb közönség előtt. Valahol tehát Ti vagytok a násznépért. Ezért is érdemes végiggondolni azt, hogy a násznép minek is örülne, mitől érezné jól magát.

Mondok egy példát. Egy esküvőre remek 4-5 fős dunántúli együttest hívott a pár, hogy milyen jó kis zenét játszanak, színvonalas stb stb. De egyet elfelejtettek. Az együttes nem játszott mulatóst. Ez igen nagy hiba volt. Mert így a 120 fős násznép több, fele az asztaloknál maradt és nem álltak fel táncolni.

Na de!!!
Itt jön képbe egy jó vőfély/ceremóniamester, mert ezt észrevéve lépett és egy telefont bekötve az együttes hangtechnikájára máris lehetett “húzni” talpalávalót. Láss csodát perceken belül a tánctér megtelt még a videós kollégával alig tudtunk dolgozni, mert nem fértünk 🙂 (de megoldottuk ezt is 😉 )

Tehát érdemes kicsit a saját elképzeléseteket minden téren felülvizsgálni, hogy a násznépnek ez mennyire lenne kedvező.

Igen ez a Ti napotok! De ha évek után is azt szeretnétek visszahallani, hogy mennyire jól érezték magukat a vendégek, akkor ereszteni kell a gyeplőn 😀

Kicsit el is kalandoztam az eredeti mondanivalómtól. Azaz mikor keresitek a szolgáltatókat, általában nekem is felteszitek a kérdést:

“Kit ajánlanál?”
“Kivel dolgozol szívesen?
“Mi a véleményed a helyszínről?”

Igen szoktam ajánlani szolgáltatókat. 99%-ba olyanokat akivel már dolgoztam együtt, de 1% olyan is van, akivel még nem, de ismerem a munkáját (itt leginkább videósokra/cinematográfusokra gondolok) és ezek alapján nyugodt a szívem, hogy Őket említem.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Nektek is az ő munkájuk fog tetszeni.

A döntés a Ti kezetekben van itt is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .